PSST.. | Daarom Moet Je Eens Naar Een Huiskamerrestaurant!

Waarschijnlijk heb ik de meeste AirDnD-huiskamerrestaurants van iedereen bezocht tot nu toe. Ik heb het geluk dat ik bij vele hobbychefs foto’s mag komen maken en tussen het fotograferen door een vorkje mee mag prikken. Niet bepaald een vervelende opdracht als je het mij vraagt…
Het leuke is dat er ontzettend grote verschillen zijn tussen de huiskamerrestaurants. Bij de ene hobbychef komt er een modern jazz-house muziekje uit de speakers waar je meteen bij ontvangst een glas champagne in de hand gedrukt krijgt. Bij de andere hobbychef sta je versteld van de fantastische geuren en kleuren uit het oosten die al je zintuigen prikkelen en waar je met je handen mag eten. Yes!
Hoe dan ook, ik kan na mijn ervaringen wel concluderen dat het dineren in een huiskamerrestaurant een unieke belevenis is. Waarom? Hierom!
1| Huiselijke & intieme sfeer
Wat is er nou persoonlijker dan iemands woonkamer? Nadat je de eerste voet in iemands huis hebt gezet, kun je direct de sfeer proeven. Deze sfeer is helemaal nieuw voor je, dat maakt het zo grappig en interessant!
DSC_0676
Bregje Wentink

2| Ontmoeten van nieuwe mensen
Eerlijk is eerlijk, soms is het een klein beetje onwennig en meestal vrij spannend om een huiskamer binnen te stappen waar je (bijna) niemand kent. Maar het zal je verbazen hoe snel mensen aansluiting vinden. Er ontstaan gesprekken die toch net een andere dimensie krijgen dan de gesprekken die je met bekenden voert. Ik heb meerdere keren vriendschappen zien ontstaan tijdens huiskamerrestaurants.
DSC_0113
Bregje Wentink

3| Kijkje in de keuken
Hoe vaak maak je het mee dat je kan mee kijken met een echt kooktalent in de keuken? Het is zo tof om te zien hoe de hobbychef helemaal in zijn/haar hum is. Dit is de plek waar je echte passie voelt! En de kooktips die je krijgt… Goud waard! Vergeet je notitieblok niet mee te nemen ;-).
DSC_0022
Bregje Wentink

4| Inspiratie
Hoewel ik ook weer niet zo’n gigantische keukenprinses ben, vind ik het op z’n tijd best leuk om me uit te sloven voor vrienden of familie. Maar het kan nog aardig lastig zijn. Voor een grote groep koken, hoe pak je dat nou het beste aan? Dan moet je ondertussen ook nog je gasten entertainen… Een ding is zeker: inspiratie doe je op in een huiskamerrestaurant!
DSC_0023
Bregje Wentink

By Bregje Wentink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s